OKV

Eiendomsservice

Vi i OKV Eiendomservice utfører en rekke tjenester innenfor eiendomservice.

Vår lange erfaring fra bransjen og store utstyrspark gir oss mulighet til å påta oss en mengde forskjellige oppdrag. Alt fra vedlikehold rettet mot borettslag og bedrifter samt tekniske tjenester innen næringsmiddelindustrien.

Tjenester:

R

Vaktmestertjenester

R

Vedlikehold (næringsmiddelindustri)

R

Håndtverkstjenester

R

Brøyting og salting

R

Gartnertjenester

R

Fasadevask

R

24t vakttjeneste

Dette gjør vi

Vårt driftsteam løser de aller fleste problemstillinger innenfor eiendomsdrift. Alt fra kosting og spyling til vedlikehold av ventilasjonsanlegg. Vi leverer drift av eiendom fra A-Å. Ved å velge oss har man 24-timers vakttelefon, gode biler med mekaniker på vinterdrift og en aktør du kan stole på – vi ønsker å hjelpe kundene våre med å løse problemer og legger vår stolthet i å være best på kundetilfredshet.

Vinterdrift: Vi brøyter og salter for bedrifts- og privatkunder. Til vinterdrift har vi både stor og liten traktor, store og små pickuper med plog og strøkasse, samt manuelt utstyr og freser. Vi kan strø med 3 typer strømidler; sand, salt eller magnesium, men anbefaler salt på bilvei og P-plasser.

Hva våre kunder sier

Vi setter stor pris på alle våre kunder.

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort hos meg. Alt var som avtalt og til en lavere pris enn forventet. God kommunikasjon og faglig dyktighet. Var heller ingen problem å kjøpe inn materialer selv. Anbefales. 

Arild Veseth

Det er alltid utfordringer med å legge nytt gulv i et 70 år gammelt hus, og i tillegg at det er en buet trappe som og skal få nytt belegg. Dette klarte OKV sin mann med glans. Listene omkranser gulvet, kunne ikke vært bedre. OKV anbefales! 

Wenche Sagen

Godt utført arbeid.

God veiledning på alternative løsninger og prisen ble lavere enn forespeilet. 

Anbefales.

Stian

Strålende fornøyd med alt!

Veldig pent arbeid, hyggelige folk og god pris. Kommer til å bruke disse igjen 🙂

Mette Torvund